Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

RSS

Du kan modtage besked om opdateringer på sektionerne ”Nyheder” og/eller ”Afgørelser” på Datatilsynets hjemmeside som RSS-feeds. På den måde kan du få besked på din computer via din RSS-feeder, når der er blevet lagt nye afgørelser eller nyheder ud på www.datatilsynet.dk – uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan beskrives som et dynamisk bogmærke, som du kan installere på din computer. Ved hjælp af en RSS-reader (RSS-læser) kan du således følge opdateringerne på Datatilsynets hjemmeside og flere andre hjemmesider samtidig.

RSS-feedet er en XML-fil, som sendes fra Datatilsynets server til RSS-readeren på din computer. RSS-feeds overføres til din computer som overskrifter samt et link til hjemmesiden.

Læs mere om RSS.

Du kan vælge, om du vil have et RSS-feed med opdateringer på sektionen ”Afgørelser” og/eller ”Nyheder”.

RSS-reader

For at modtaget et RSS-feed fra www.datatilsynet.dk skal du først have en RSS-reader. Du kan enten vælge at benytte en af de RSS-readers, som er tilgængelige på internettet, eller du kan have en liggende på din computer.

Der findes flere forskellige muligheder for at modtage RSS-feeds. Valget af modtagelsesform afhænger af, om du ønsker at anvende Windows, Mac, Linux, Outlook eller lignende.

For at tilmelde Datatilsynets RSS-feed til din reader, skal du – afhængig af din RSS-reader – enten

  • søge på ”Datatilsynet” i søgefeltet og trykke ”Tilføj” eller
  • kopiere et af nedenstående links til din reader og trykke "Tilføj"

Læs mere

Om RSS