Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Vejledninger, databeskyttelsesforordningen

På denne side finder du en løbende opdateret oversigt over de vejledninger, der er udarbejdet omkring forståelsen og anvendelsen af den nye databeskyttelsesforordning, der finder anvendelse fra 25. maj 2018. Oversigten er opdelt i nationale vejledninger og vejledninger fra den såkaldte artikel 29-gruppe.

 

Nationale vejledninger

Nationale skabeloner

Vejledninger til databeskyttelsesforordningen fra artikel 29-gruppen

 

 

Vejledninger fra artikel 29-gruppen under opdatering efter afsluttet offentlig høring

 

 

Vejledninger i høring fra Artikel 29-gruppen

Artikel 29-gruppen har p.t. nedenstående udkast til vejledninger i offentlig høring:


Du kan komme med bemærkninger på engelsk til vejledninger i høring ved at skrive til følgende to e-mailadresser inden for høringsfristen:
just-article29wp-sec@remove-this.ec.europa.eu og presidenceg29@remove-this.cnil.fr

Vær opmærksom på, at du ved indsendelse af bemærkninger accepterer, at bemærkningerne muligvis vil blive offentliggjort. Hvis bemærkningerne indeholder personoplysninger, som du ikke har indvendinger imod offentliggørelse af, så indsæt følgende sætning i slutningen af dine bemærkninger eller i den e-mail, hvormed du sender bemærkningerne: I/we hereby consent to the publication of personal data contained in this/the attached document. Indeholder dine bemærkninger personoplysninger, forretningshemmeligheder, eller andre data, som du ikke ønsker offentliggjort, så vedhæft samtidig en version af dine bemærkninger uden disse oplysninger, som må offentliggøres.

 

Udtalelser fra Artikel 29-gruppen