Vi flytter til Valby

Dato: 28-06-2018

I anden halvdel af 2019 flytter Datatilsynet til nye lokaler i Valby. Flytningen sker som led i den samlede lokaletilpasning af statslige arbejdspladser i København, som Bygningsstyrelsen står for.

I forlængelse af regeringens udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet skal der nu ske en lokaletilpasning, så statslige myndigheder i København flytter sammen på færre adresser.

I den forbindelse er det besluttet, at Datatilsynet flytter fra vores nuværende lokaler i Borgergade i København K til Carl Jacobsens Vej i Valby, hvor Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Forbrugerombudsmanden har til huse.

"Vi glæder os! Vi er blevet flere medarbejdere for at kunne løse de ekstra opgaver, vi har fået i forbindelse med databeskyttelsesforordningen, og derfor sidder vi meget tæt i vores nuværende lokaler. Et nyt domicil har længe stået på ønskelisten. Der er også en ny og spændende faglig synergi ved, at vi kommer fysisk tættere på Forbrugerombudsmanden og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen," siger Cristina Gulisano, direktør i Datatilsynet.

Flytningen forventes at ske i tredje kvartal af 2019.