Vi søger jurastuderende

Dato: 19-05-2021

Synes du persondataret er spændende – og har du måske endda også konkret erfaring med det? Har du samtidig interesse for it, og er du serviceminded og har gode samarbejdsevner? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder flere forskellige studierelevante job i et spændende og stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Stillingerne vil desuden give dig et godt indblik i arbejdet som fuldmægtig i Datatilsynet.

Arbejdsopgaverne varierer, men som student i databeskyttelsesenheden består de bl.a. i konkret juridisk sagsbehandling af klagesager, rådgivning og vejledning af borgere, virksomheder og offentlige myndigheder om persondataret og informationssøgning mv. 

For den kommende studentermedhjælper i stab vil arbejdsopgaverne bl.a. bestå af konkret juridisk sagsbehandling af f.eks. aktindsigtsanmodninger og klagesager, varetagelse af personaleadministrative opgaver og understøttelse af Datatilsynets interne compliance i forhold til GDPR.  

Vil du vide mere?

Læs mere om stillingerne og søg dem lige her.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Line Sørensen på tlf. 29 49 32 99, eller stabsmedarbejder Sidsel Kloppenburg på 29 49 32 92.

Ansøgningsfristen er 16. juni 2020.