Datatilsynet søger juridiske souschefer og erfarne jurister

Dato: 09-03-2021

Vil du arbejde med driftsledelse, kvalitet og strategi? Er du en dygtig og erfaren jurist, der kan balancere rådgivnings- og vejledningsopgaver med konkrete tilsyns- og klagesager inden for databeskyttelse? Vi søger lige nu juridiske souschefer og et antal erfarne jurister.

Bliv en del af en myndighed, der er under forandring og få mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi søger lige nu juridiske souschefer og et antal erfarne jurister:

Juridiske souschefer
De ledige stillinger forventes placeret i en af vores juridiske enheder, som varetager en bred vifte af opgaver med bl.a. behandling af klagesager, vejledning og tilsyn med overholdelse af databeskyttelsesreglerne og udtalelser over lovforslag og bekendtgørelser.  

En vigtig opgave for dig som souschef i Datatilsynet vil være at tage aktiv del i den faglige sparring med medarbejderne og understøtte en effektiv sagsbehandling, bl.a. ved at varetage opgaven som driftsleder i tæt samarbejde med enhedens chefer.

Erfarne jurister
Som jurist i Datatilsynet får du meningsfulde og vigtige arbejdsopgaver, og du får en unik mulighed for at få omfattende erfaring med at arbejde med databeskyttelse i forbindelse med rådgivnings- og vejledningsopgaver og konkrete tilsyns- og klagesager – nationalt som internationalt.

Læs mere om stillingerne og ansøg her.

Ansøgningsfristen er mandag den 5. april 2021 kl. 23.59.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte direktør Cristina A. Gulisano på tlf. 40 37 67 35, souschef Karina Sanderhoff på tlf. 29 49 32 65 eller stabsmedarbejder Camilla Andersen på tlf. 29 49 32 71.

.