Datatilsynet søger en dataspecialist

Dato: 24-04-2021

Har du lyst til at bruge dine evner inden for dataanalyse og programmering i databeskyttelsens tjeneste og være med til at fyre op for Datatilsynets arbejde med data, så er du måske vores nye kollega i det lille team for ’Data og forretningsprocesser’, som vi nu opretter.

Datatilsynet har for nylig lanceret en ny strategi for en data- og risikobaseret tilsynsindsats. Derfor søger tilsynet en medarbejder til et nyt team – Data og forretningsprocesser – som skal være med til at føre strategien ud i livet, og som skal skabe en digital transformation af Datatilsynet. Du vil være med fra starten, og vil være med til at forme arbejdet i teamet og sætte retningen for tilsynets dataarbejde.

I tæt samarbejde med Datatilsynets øvrige medarbejdere bliver det bl.a. teamets opgave gennem forståelse af forretningsprocesserne i Datatilsynet:

  • at definere og implementere procesoptimering via in-house software,
  • at analysere og identificere tiltag til at højne kvaliteten af metadata i relation til Datatilsynets sagsbehandling,
  • at styrke tilsynets ledelsesinformation, og
  • at sammenstille tilsynets egne data med eksterne datakilder med henblik på at understøtte tilsynets vejlednings- og tilsynsindsats.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, bliver det din opgave at være med til at definere rammerne og retningen for det nye teams arbejde. Det vil i høj grad være op til dig selv at identificere og prioritere problemstillinger og selv handle på dine løsningsforslag.

Ansøgningsfristen er onsdag den 12. maj 2021 kl. 23.59.

Søg stillingen

Læs mere om stillingen og søg den her.