Ledige IT-stillinger:

Udfold dine evner inden for dataanalyse og programmering i Datatilsynet

Dato: 26-08-2021

Vil du være med til at udvikle nye løsninger inden for dataanalyse og programmering? Vi søger i øjeblikket en dataspecialist og to studerende til vores team ’Data og forretningsprocesser’.

Stillingerne indeholder både ansvar og faglige udviklingsmuligheder, hvor du bliver en central spiller i den digitale transformation af Datatilsynet. Vi har i slutningen af 2020 lanceret en ambitiøs datastrategi for vores datadrevne arbejde i Datatilsynet. Derfor søger vi nu flere medarbejdere til teamet 'Data og forretningsprocesser', som skal være med til at føre strategien ud i livet og skabe en digital transformation af Datatilsynet. 

Mød din kommende kollega 

IT-sikkerhedskonsulent, Ph.d., Martin Schadegg bliver en af dine kommende kollegaer. Martin har en ingeniør-baggrund i softwareteknologi og mathematical modeling and computation fra DTU. Han sætter lidt ord på stillingerne nedenfor: 

Dataspecialist

"Du kan f.eks. være cand.polyt. eller cand.it. og have erfaring med at se på tal og lede efter tendenser, som er relevante for vores arbejde i Datatilsynet. Du skal turde træffe beslutninger, handle hurtigt på idéer og være god til at se de frugtbare veje. Vi søger en kompetent profil, der kan være med til at sætte skub i vores arbejde med data. F.eks. strukturere data i SQL og XML, etablere nye datakilder og sammenkædning af respektive REST interfaces med vores øvrige data- og sagsbehandlingssystemer.

Lige nu bruger vi SQLite, og derfor kører vi et mindre værktøj til at lave forespørgsler i SQL databaser, når vi laver tilsyn med en virksomhed eller myndighed. Vi er ved at anskaffe en rigtig SQL server. De analytiske opgaver udfører vi i Python eller C#, men vi er meget åbne over for at tage nye værktøjer i brug, som du har gode erfaringer med.

Du vil få rig mulighed for at få dit eget ansvarsområde allerede fra starten f.eks.:

  • Dataunderstøttelse til udvælgelse af tilsyn hos bestemte virksomheder og myndigheder
  • Ledelsesinformation (BI)
  • Etablering af nye datakilder
  • Evaluering og optimering af datakvalitet"

Læs mere: Dataspecialist

Studenter til softwareudvikling og dataanalyse

"Vi søger to studenter (f.eks. datalog, ingeniør eller it-generalist), der er gode til at programmere, og som synes, det er sjovt! Du vil komme til at arbejde med programmering af ny funktionalitet i vores eksisterende software samt vedligehold og dokumentation af kodebasen.

Du skal arbejde med C# programmering i Visual Studio og Python i din favorit editor, f.eks. Visual Studio Code. Vi bruger Microsoft Azure til projekt- og versionsstyring.

Afhængig af, hvad du vil have det godt med rent ansvarsmæssigt, kunne jeg sagtens forestille mig, at du vil kunne få ansvar for et mindre stykke software, f.eks. vores program til at udsende breve til de virksomheder/myndigheder, der har anmeldt et sikkerhedsbrud.

Der er en lang liste med spændende opgaver, der kan give "hands on" til teorien på studiet. En del af opgaverne rummer masser af ”technical debt”, som kunne være fedt at skære ned på, hvis man kan lide at fikse andres lappeløsninger. Der er kort sagt nok at tage fat på og masser af praktisk erfaring at få”

 

Læs mere: IT-studenter til softwareudvikling og dataanalyse

Karriere i Datatilsynet

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Martin Schadegg. 

contacticon E-mail contacticon 29493276