Ledige jurist-stillinger

Vi søger flere dygtige jurister

Dato: 31-08-2021

Vil du være med til at beskytte borgernes data i et digitaliseret samfund? Ønsker du, at blive en haj inden for internationalt arbejde og konkret sagsbehandling? Så skal du søge hos os!

I Datatilsynet sætter vi en stor ære i at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere – du kan derfor være sikker på, at en stilling hos os vil kvalificere dig til en bred vifte af karrieremuligheder.

Sådan lyder det fra Betty, som har været fuldmægtig hos Datatilsynet i tre år:

”Jeg elsker at være en del af et team, der beskæftiger sig med et så vigtigt emne som GDPR. Reglerne har nemlig til formål at beskytte dine og mine personoplysninger i en tid, hvor digitaliseringen samtidig bare buldrer derudad. Sagt på en anden måde: vi er i Datatilsynet sat i verden for at sikre en ansvarlig anvendelse af danskernes personlysninger herhjemme. Og så sætter jeg virkelig pris på det stærke og uhøjtidelige faglige og sociale fællesskab, vi har i Datatilsynet, hvor jeg kan sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kolleger og ledere.”

Lige nu søger vi - sammen med flere andre myndigheder på Justitsministeriets område – jurister til ansættelsestidspunkt fra nu af og i løbet af det næste halve års tid. Du kan søge stillingerne her.

Og mens du er på farten, kan du også tjekke vores karriereside ud, hvor du kan få et større indblik i vores arbejde og hvilke værdier, vi vægter. 

Søg senest den 21. september 2021.