Ledige stillinger

Vi søger flere dygtige jurister

Dato: 21-12-2021

Vil du være med til at beskytte borgernes data i et digitaliseret samfund? Ønsker du, at blive en haj inden for internationalt arbejde og konkret sagsbehandling? Så skal du søge en stilling hos os!

I Datatilsynet sætter vi en stor ære i at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere – du kan derfor være sikker på, at en stilling hos os vil kvalificere dig til en bred vifte af karrieremuligheder.

Sådan lyder det fra Betty, som har været fuldmægtig hos Datatilsynet i tre år:

”Jeg elsker at være en del af et team, der beskæftiger sig med et så vigtigt emne som GDPR. Reglerne har nemlig til formål at beskytte dine og mine personoplysninger i en tid, hvor digitaliseringen samtidig bare buldrer derudad. Sagt på en anden måde: vi er i Datatilsynet sat i verden for at sikre en ansvarlig anvendelse af danskernes personlysninger herhjemme. Og så sætter jeg virkelig pris på det stærke og uhøjtidelige faglige og sociale fællesskab, vi har i Datatilsynet, hvor jeg kan sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kolleger og ledere.”

Lige nu søger vi - sammen med flere andre myndigheder på Justitsministeriets område – jurister til ansættelsestidspunkt fra nu af og i løbet af det næste halve års tid. Du kan søge stillingerne her.

Og mens du er i gang, kan du også tjekke vores karriereside ud, hvor du kan få et større indblik i vores arbejde og hvilke værdier, vi vægter. 

Send din ansøgning senest d. 2. februar 2022