Ledige studenterstillinger:

"Datatilsynet er en god arbejdsplads med et højt fagligt niveau - i et ungt og uformelt miljø - med gode kollegaer og en munter tone"

Dato: 22-07-2021

Er du jurastuderende på 2. eller 3. år af din bachelor eller kandidat? Synes du, at persondataret og databeskyttelse er spændende? Vil du være med til at passe på danskernes personoplysninger i en digital tidsalder? Så læs med her.

Karriere i Datatilsynet

Læs mere her

Datatilsynet har nogle attraktive og spændende studenterstillinger ledige til efteråret.

Vi kan tilbyde dig et studierelevant job inden for et højaktuelt område i et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt.
Som student i Datatilsynet vil du blive klog på databeskyttelsesretten og erhverve dig nogle værdifulde værktøjer til at løse juridiske problemstillinger som færdiguddannet jurist.

Stillingen vil samtidig give dig et godt indblik i, hvordan det er at arbejde som fuldmægtig.

Hvad siger vores studenter?

Det er ekstremt lærerigt at arbejde i Datatilsynet som student, fordi vi sidder med nogle af de samme opgaver som de fuldmægtige. Vi bliver ofte koblet på større projekter, hvor jeg f.eks. får erfaring med juridisk sagsbehandling af klagesager, besvarelse af forespørgsler fra borgere, virksomheder og myndigheder, administrative opgaver m.m.

Det sociale fællesskab er rigtig godt, og jeg blev fra første dag inddraget i de sociale aktiviteter på kontoret. Til efteråret skal jeg i øvrigt skrive speciale om ansigtsgenkendelse i faget databeskyttelse, hvor jeg helt sikkert vil kunne trække på viden og ekspertise fra mine dygtige kollegaer.

 - Stud.jur., Amalie Pilgaard Stubdrup (10. semester)  

Vi har ret meget frihed under ansvar f.eks. i forhold til at koordinere vores arbejdsdage, hvor vi typisk arbejder 15 timer om ugen - med ekstra fleksibilitet i eksamensperioderne. Det er fedt at være på et kontor, hvor vi altid er omgivet af databeskyttelseseksperter, der er klar til at svare på spørgsmål og være behjælpelige med såvel studierelaterede som arbejdsmæssige opgaver.

Databeskyttelsesretten berører rigtig mange områder og er en vigtig juridisk disciplin, som jeg helt sikkert vil få masser af glæde af senere i mit arbejdsliv. Datatilsynet er en god arbejdsplads med et højt fagligt niveau - i et ungt og uformelt miljø - med gode kollegaer og en munter tone. Jeg kan kun anbefale at ansøge!

- Stud.jur., Jonatan Aarkrogh Ubbesen (9. semester) 

Ansøg nu

Du kan læse mere og ansøge lige her 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores studenterkoordinator, Fuldmægtig, cand.jur., Line Sørensen (29 49 32 99 // lks@datatilsynet.dk)