Stillingsopslag

Er du til .NET, Python, dataanalyse og forretningsudvikling?

Dato: 09-02-2022

Har du lyst til at bruge dine evner til at arbejde med data i databeskyttelsens tjeneste og være med til at fyre op for Datatilsynets arbejde med risikobaseret måludpegning? Så er du måske vores nye dataspecialist.

Datatilsynets strategi for en data- og risikobaseret tilsynsindsats danner rammen for den datadrevne måludpegning, som du kan være med til at udvikle i et nyt team, som stiller skarpt på Datatilsynets brug af egne og eksterne data. Du vil være med fra starten, og vil være med til at forme arbejdet i teamet og sætte retningen for tilsynets forretningsudvikling på tilsynsområdet.

I tæt samarbejde med Datatilsynets øvrige medarbejdere bliver det bl.a. teamets opgave at skabe rammerne for sammenstilling og analyse af relevante data med henblik på at kvalificere Datatilsynets risikobaserede måludpegning i forhold til tilsyn og vejledningsindsatsen samt:

  • at udvikle tilsynets forretningsprocesser i en mere datadrevet retning
  • at analysere og identificere tiltag til at højne kvaliteten af metadata fra Datatilsynets egne datakilder,
  • at definere og implementere procesoptimering via in-house software,

Der er tale om et antal nyoprettede stillinger i et team, som sammen skal udvikle rammerne for det videre arbejde. Der vil i høj grad være mulighed for selv at identificere og prioritere problemstillinger og afprøve egne løsninger.

Søg stillingen

Der er ansøgningsfrist 9. marts 2022.

Søg jobbet her