Stillingsopslag:

Student med interesse for web og events

Dato: 07-03-2022

Er du en haj til webkommunikation? Og har du lyst til at stå for store og små events? Datatilsynet er på jagt efter en studentermedhjælper til vores kommunikationsteam.

Vi søger en dygtig studerende til en nyoprettet stilling som studentermedhjælper, som dels skal arbejde med webkommunikation, dels med planlægning og eksekvering af events.

Du kommer til at spille en stor rolle, når Datatilsynet deltager i eksterne events og messer, hvor du vil stå for koordinering, planlægning, eksekvering og opfølgning. Datatilsynet har tidligere deltaget i bl.a. Folkemødet og Ungdommens Folkemøde, ligesom vi plejer at deltage i Digitaliseringsmessen, men vi har mod på at komme ud flere relevante steder, hvilket du skal hjælpe med.

Når du ikke arrangerer events, kommer du til at løse en række webredaktør-opgaver på Datatilsynets hjemmeside og intranet. Du kommer bl.a. til at arbejde med opdatering, oprydning og optimering, ligesom du kommer til at hjælpe os med løbende at sørge for webtilgængelighed.

Derudover kan der komme diverse ad-hoc kommunikationsopgaver. Du vil blive en del af en lille kommunikationsenhed, som er en del af staben i Datatilsynet.

Læs mere og søg stillingen

Ansøgningsfristen er 28. marts. Du kan læse mere om stillingen og søge den her.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Anders Due på tlf. 29 49 32 83.